Vandaag geopend van 08.00 tot 20.00

De historie van onze tandartspraktijk

Na een school-en studententijd in Utrecht, verhuisde Christiaan Goosen naar Amsterdam om in 2012 af te studeren aan het ACTA als tandarts.
Met een jaar keuzevak kaakchirurgie bij Prof. Koole aan het UMCU en belangstelling voor de orale implantologie, heeft hij tot april 2017 tandheelkundige zorg verleend bij Implantologie Rijnmond, de tandartspraktijk van tandarts Mosk.
Hier heeft hij niet alleen de gelegenheid gekregen, een aanzet te geven tot de implantologie, maar heeft hij zich tevens kunnen toeleggen op de endodontologie.
Na implantologiecursussen in het buitenland, rijpte in samenspraak met zijn begeleider tandarts-implantoloog (NVOI) Lex Mosk, het idee om terug te keren naar Het Sticht.

Toen de mogelijkheid zich voordeed in Utrecht de praktijken voort te zetten van tandarts Derks en tandarts De Mol, kon hij zijn droom waar maken. Beide collegae wilden na een veertig jaar tandheelkundige zorgverlening hun praktijk beëindigen en er tevens voor zorgen dat de continuïteit van de zorg voor hun patiënten op niveau gewaarborgd werd.

Dit is vorm gegeven binnen de in het voorjaar van 2017 gerealiseerde praktijk van Maliekwartier Tandartsen aan de Maliebaan 67 in Utrecht. Afgesproken werd dat beide collegae zich er minimaal een jaar lang voor zouden inspannen hun patiënten goed over te dragen aan Christiaan met zijn team.

Dat de praktijk goed aanslaat, blijkt uit de vele enthousiaste reacties van tevreden patiënten.

Nu de overdracht van de zorg in goede banen is geleid, zal het team graag de goede zorg van beide collegae voortzetten en de expertise van het team met betrekking tot de  moderne tandheelkunde voor de patiënten inzetten.

Maliekwartier Tandartsen dankt alle patiënten voor het in hen gestelde vertrouwen.

Ervaringen van onze patiënten

Fijne moderne praktijk in mooi historisch pand met vriendelijke en deskundige tandartsen, mooi team.

Y. Scheppink

Inschrijven030 760 1267