Vandaag geopend van 08.00 tot 20.00

De historie van onze tandartspraktijk

Na een school-en studententijd in Utrecht, verhuisde Christiaan Goosen naar Amsterdam om in 2012 af te studeren aan het ACTA als tandarts. Met een jaar keuzevak kaakchirurgie bij Prof. Koole aan het UMCU en belangstelling voor de orale implantologie, heeft hij tot april 2017 tandheelkundige zorg verleend bij Implantologie Rijnmond, de tandartspraktijk van tandarts Mosk. Hier heeft hij niet alleen de gelegenheid gekregen, een aanzet te geven tot de implantologie, maar heeft hij zich tevens kunnen toeleggen op de endodontologie. Na implantologiecursussen in het buitenland, rijpte in samenspraak met zijn begeleider tandarts-implantoloog (NVOI) Lex Mosk, het idee om terug te keren naar Het Sticht.

Toen de mogelijkheid zich voordeed in Utrecht de praktijken voort te zetten van tandarts Derks en tandarts De Mol, kon hij zijn droom waar maken. Beide collegae wilden na een veertig jaar tandheelkundige zorgverlening hun praktijk beëindigen en er tevens voor zorgen dat de continuïteit van de zorg voor hun patiënten op niveau gewaarborgd werd. Dit is vorm gegeven binnen de in het voorjaar van 2017 gerealiseerde praktijk van Maliekwartier Tandartsen aan de Maliebaan 67 in Utrecht.

Dat de praktijk goed aanslaat, blijkt uit de vele enthousiaste reacties van tevreden patiënten.

Sinds 2017 is de praktijk aan de Maliebaan dermate hard gegroeid dat in 2023 de zoektocht is gestart naar een nieuwe praktijk om de praktijk heen te verhuizen. Gelukkig werd er een geschikt pand gevonden aan de Koningslaan 62 aan het Wilhelminapark. In dit karaktervolle en authentieke pand heeft Maliekwartier Tandartsen de mogelijkheid zich voor langere tijd te vestigen en patiënten te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige zorg.

Maliekwartier Tandartsen dankt alle patiënten voor het in hen gestelde vertrouwen.

Ervaringen van onze patiënten

Fijne moderne praktijk in mooi historisch pand met vriendelijke en deskundige tandartsen, mooi team.

Y. Scheppink

Inschrijven030 760 1267