Vandaag geopend van 08.00 tot 20.00

Gebitsreiniging

Wanneer u uw gebit niet regelmatig laat reinigen, kunnen bacteriën en tandsteen zich boven, maar ook onder uw tandvlees nestelen. Dit kan ervoor zorgen dat schadelijke stoffen vrijkomen die een vervelende tandvleesontsteking en bloedend tandvlees veroorzaken. Met alleen tandenpoetsen, stokeren en flossen verwijdert u niet altijd alle bacteriën en tandplak en daarom adviseren we u om elk half jaar uw gebit te laten reinigen door de tandartsen, mondhygiënisten of preventieassistentes bij Maliekwartier Tandartsen.

 • Centraal in Utrecht
 • Doordeweeks, van maandag tot en met donderdag, geopend tot 20:00 uur
 • Heerlijk schone tanden na professionele gebitsreiniging
Inschrijven030 760 1267

Kom langs voor een gebitsreiniging in Utrecht

Om uw gebit in de best mogelijke conditie te houden, is het van groot belang om het zo goed mogelijk te verzorgen. U kunt hier zelf een steentje aan bijdragen door elke dag twee keer te poetsen, te stokeren en andere middelen te gebruiken. Maar u bent ook altijd welkom bij Maliekwartier Tandartsen in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van een gebitsreiniging in Utrecht en nodigen u van harte uit om dit door onze specialisten te laten doen.

Het belang van een goede gebitsreiniging

Er zijn meerdere redenen te noemen waarom een goede gebitsreiniging belangrijk is. Het is logischerwijs de beste manier om ervoor te zorgen dat uw gebit altijd in de best mogelijke staat blijft. U voorkomt hiermee cariës en andere problemen met uw gebit. Maar een goede verzorging is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u een frisse adem houdt. Slechte adem wordt veroorzaakt door bacteriën in uw mond en door goed te poetsen geeft u dit ongemak geen kans. Ook voorkomt u tandvleesproblemen, die kunnen ontstaan als uw gebit niet goed wordt verzorgd. Wist u dat een slecht gebit ook invloed heeft op uw algehele gezondheid? Nog een reden om voor optimale gebitsverzorging te gaan.

Hoe een tandarts u kan helpen met uw gebitsverzorging

Maliekwartier Tandartsen helpt u graag bij uw gebitsreiniging in Utrecht. Dit kunnen we op meerdere manieren doen. Om te beginnen zullen we u hier bij uw periodieke controles op wijzen en tips geven over de verzorging van uw gebit. Uiteraard kunt u hier ook altijd uw vragen over stellen. Ook kunnen we uw gebit polijsten, wat een zeer grondige manier van schoonmaken is. 

Ook kunt u bij Maliekwartier Tandartsen terecht voor een behandeling bij de mondhygiënist. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van gebitsreiniging. Ze gaan uw gebit grondig langs om dit perfect te reinigen en geven u ook tips om dit zelf beter te kunnen verzorgen. Kinderen kunnen voor poetsles terugkomen, om zo al op jonge leeftijd te leren hoe ze hun gebit het beste kunnen verzorgen.

Maak vandaag nog een afspraak bij Maliekwartier Tandartsen

U bent altijd welkom om bij ons langs te komen voor een controle of een goede gebitsreiniging in Utrecht. Indien u al patiënt bent bij ons, maakt u hier gewoon even een afspraak voor. Maar het kan natuurlijk ook dat u nog geen patiënt bent. We hebben momenteel nog ruimte voor nieuwe patiënten. Schrijf uzelf bij ons in en wij nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek. Onze professionele, ervaren tandartsen en mondhygiënisten staan klaar om u zo goed mogelijk te helpen uw gebit in een perfecte staat te houden.

Inschrijven030 760 1267
 • Contact

  Maliekwartier Tandartsen
  Maliebaan 67
  3581 CE Utrecht (route)
  T. 030 760 1267
  E. info@tandartsutrecht.nl

 • Openingstijden

  • Maandag:08.00 - 20.00
  • Dinsdag:07.00 - 20.00
  • Woensdag:08.00 - 20.00
  • Donderdag:08.00 - 20.00
  • Vrijdag:08.00 - 16.00
  • Zaterdag:Gesloten
  • Zondag:Gesloten

Ervaringen van onze patiënten

Fijne moderne praktijk in mooi historisch pand met vriendelijke en deskundige tandartsen, mooi team.

Y. Scheppink

Inschrijven030 760 1267